0488 - 410 444

Land Rover Demonstratie

Omnivents beschikt over een kant en klaar 4x4 parcours voor externe evenementen, terreinauto presentaties en demonstraties een

Kant en klaar 4x4 parcours
Deze houten brug, een mobiele adrenalinekick, staand op vrachtwagentrailers, zijn respectievelijk 3 en 4 meter hoog, en 18 meter lang.
De brug is geschikt voor de meeste types `echte` terreinauto`s, waarbij de aanwezigheid van een lage gearing eigenlijk wel een must have is.
De haalbaarheid is dan afhankelijk van de aan en afloophoeken van de auto en de bodemvrijheid.
De zeer steile hellingshoek van 45 ̊ maakt de klim en afdaling erg spannend! De side slope heeft een hellingshoek van 35 ̊, zweethandjes gegarandeerd!
Het geheel kan worden aangekleed met vlaggen van uw organisatie.

De brug is natuurlijk in te zetten bij evenementen van Omnivents met Land Rovers. Hierbij rijden, in verband met de veiligheid, altijd de instructeurs van Omnivents.

Ook is het natuurlijk mogelijk om de brug in te zetten voor andere auto`s (diverse merken). Wij adviseren daarbij gebruik te maken van onze instructeurs. Onze representatieve instructeurs zijn daarbij altijd geheel op de hoogte van het te gebruiken voertuig en staan die dag geheel ter beschikking voor de promotie van uw merk.

Het gebruik van andere auto`s en/of andere instructeurs, is geheel op eigen risico. Denk aan de juiste verzekeringen en vergunningen

Let op!

  • De brug heeft een opbouwtijd van +/- 2 uur, afbreken gaat iets sneller.
  • Minimale afmetingen terrein 35 meter x 22 meter. Bij twijfel graag overleg
  • De Timberbridge dient op een (semi) verharde ondergrond te worden geplaatst. Ook voor het evenement dient er een verharde ondergrond te zijn.
    (Op drassige, natte ondergrond is het onmogelijk om deze activiteit uit te voeren)
  • De brug (en eventueel de Land Rovers) kan volledig worden gebrand met vlaggen en banners, vraag naar de afmetingen/ mogelijkheden.