0488 - 410 444

G 14 Netwerkclub

Tijdens een netwerkmiddag elkaar op een vernieuwde en frisse manier leren kennen! Hiervoor is er een expeditie programma samengesteld. Van te voren is er door de netwerkclub een 6-tal teams samengesteld.

In totaal namen 6 teams (bestaande uit 8 tot 10 personen) het tegen elkaar op tijdens de Expeditie. De 6 teams starten tegelijkertijd met een activiteit naar keuze.
Voor alle opdrachten en activiteiten waren punten te verdienen. Het aantal punten te behalen punten varieerde per opdracht, dit had te maken met de moeilijkheidsgraad.. Werd er een opdracht niet juist uitgevoerd, dan werden er helaas geen punten verdiend.

In totaal hadden de teams 2,5 uur om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en / of punten te verzamelen. Alle opdrachten waren fysiek goed uit te voeren en waren onder begeleiding van een instructeur.

De punten worden uitgegeven in tennisballen. Op het strand van Watergoed stonden een 6-tal prestatiebuizen opgesteld. Elk team kon bij de juiste teambuis de verdiende punten (tennisballen) veilig opbergen.

Uiteraard werden de prestatiebuizen bewaakt om spelvervuiling tegen te gaan. Dus welk team koos voor een efficiënte route en wist de meeste punten te verzamelen?

Aan het einde van de activiteiten werden de punten per team bekend gemaakt.

De teams streden niet alleen voor de eer, maar ook voor de wisseltroffee!

Een geslaagde dag waarbij de gasten elkaar op een verfrissende manier hebben leren kennen!