0488 - 410 444

R&G Global Consultants

De gasten hadden vooraf een bijeenkomst in een hotel in Verviers. Na afloop van de bijeenkomst arriveerde er 3 Land Rovers met instructeurs. Na een kennismaking volgde er een korte briefing wordt er gestart met het programma.

Voor alle gasten was het volledige programma een verassing. De organisatie had de gasten vooraf gevraagd om goede Outdoor kleding mee te brengen en diverse setjes kleren…

Voor het hotel stond er 3 Land Rover Defenders keurig opgesteld. Ter plekke werden de gasten verdeeld over de 3 auto’s en werd er gestart met de Safaritocht. Onder begeleiding van de instructeur moest er met behulp van een road book en GPS een route worden gereden, deels op verharde en onverhard wegen en paden. Welke auto vond zijn weg en maakt daarbij de minste kilometers.

Tijdens de Safaritocht door het schitterende gebied van de Belgische Ardennen werden er diverse teamopdrachten uitgevoerd. Hierdoor werd er samenwerking en een competitie-element toegevoegd aan de safari.

Wanneer de route juist werd afgelegd kwam de teams uit bij een idyllische plek aan het water in ‘the middle of nowhere’. Hier werd er door instructeurs en de gasten een heerlijke outdoor Cooking klaargemaakt.
Onder het genot van een biertje en een goed stuk vlees werd er nagepraat over de Safaritocht en uitgekeken naar de volgende dag.

Na een goede nachtrust in een chalet / herberg en stevig ontbijt stonden Land Rover Defenders met instructeurs klaar. De 3 auto’s vertrokken richting het Off Road terrein S.A. Domaine Trial Enduro te Bilstian in België voor de Off Road Challenge. Tijdens deze challenge kwam elke teamlid ruimshoots aan de beurt om achter het stuur plaats nemen en grenzen te verleggen, zowel persoonlijk als met de Land Rover. Tussentijds werd er volledig in stijl eieren gebakken op de achterklep van de Land Rover.

Na afloop werden de gasten veilig terug gebracht naar het beginpunt.

Wij en de opdrachtgever kijken nog steeds terug op een zeer bijzonder evenement met heel veel highlights!