0488 - 410 444

Contact

Graag helpen wij u bij de tot standkoming van uw evenement op locatie. Uiteraard maken wij graag een persoonlijke afspraak.

Onderstaand vindt u onze contactgegevens.

 

Joost Frijlink

Joost Frijlink

Directeur, Joost@omnivents.nl

Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekkere wijn op zaterdagavond en ook van een lekker wedstrijdje hockey op zondagochtend. Een moeilijke combinatie dus!

Sanne Krijnen

Sanne Krijnen

Accountmanager, Sanne@omnivents.nl

Sanne is al sinds april 2006 actief als oproep instructeur bij Omnivents, gedurende zijn carrière werd de liefde voor Omnivents als maar groter. Deze liefde werd beantwoord met een functie binnen de Sales als Accountmanager en zoals bij elke liefde gaat Sanne door het vuur om de verwachtingen te overtreffen!

Sander de Wilde

Sander de Wilde

Accountmanager, Sander@omnivents.nl

Sander is sinds augustus 2011 werkzaam als accountmanager bij Omnivents en zorgt voor een perfecte afstemming van jouw wensen en voor de organisatie van uw evenement. Als er golven zijn ligt Sander het liefst met zijn surfplank in de Noordzee of in een verre warme oceaan. Ook houdt hij van gitaar spelen en is het zijn ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen door ervaring en studie, nu is hij bezig met NIMA B.

Contactformulier

Bel mij terug

Adres

Tielsestraat 129
6675 AC Valburg (GLD)

Let op: de meeste navigatiesystemen wijzen NIET naar de exacte eindbestemming als je Valburg in het systeem gebruikt (je eindigt dan op het viaduct over de A15, ga terug naar de rotonde en volg richting Herveld. We adviseren je daarom toch even deze routebeschrijving bij de hand te houden. Of het adres te koppelen aan Herveld. De locatie ligt tussen deze 2 dorpen.

Telefoon:
0488 - 410 222

Emailadres:
info@watergoed.nl