0488 - 410 444

Contact

Graag helpen wij u bij de tot standkoming van uw evenement op locatie. Uiteraard maken wij graag een persoonlijke afspraak.

Onderstaand vindt u onze contactgegevens.

 

Joost Frijlink

Joost Frijlink

Directeur, Joost@omnivents.nl

Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekkere wijn op zaterdagavond en ook van een lekker wedstrijdje hockey op zondagochtend. Een moeilijke combinatie dus!

Lianne Mol

Lianne Mol

Accountmanager, Lianne@watergoed.nl

Lianne is in februari 2016 begonnen als stagiaire sales. Vervolgens is ze succesvol afgestudeerd aan de opleiding Event Management aan de Hogeschool Utrecht. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met vriendinnen wat te gaan drinken op het terras, te gaan sporten en leuke festivalletjes te bezoeken. Ook is reizen een echte passie! Nadat ze haar stage succesvol afgerond heeft, is zij blijven plakken bij Omnivents.

Sander de Wilde

Sander de Wilde

Accountmanager, Sander@omnivents.nl

Sander is sinds augustus 2011 werkzaam als accountmanager bij Omnivents en zorgt voor een perfecte afstemming van jouw wensen en voor de organisatie van uw evenement. Als er golven zijn ligt Sander het liefst met zijn surfplank in de Noordzee of in een verre warme oceaan. Ook houdt hij van gitaar spelen en is het zijn ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen door ervaring en studie.

Contactformulier

Bel mij terug