0488 - 410 444

Strandclub en Evenementenlocatie Watergoed

Welkom op Watergoed. Op een steenworp afstand van de A15 vind je hier jouw strandclub en evenementenlocatie! Er is alle ruimte voor jouw receptie of bedrijfsfeest, congres, productpresentatie, workshop, festival en productpresentatie.

De locatie van Watergoed is stoer en ongepolijst. De muren zijn verweerd, de plafonds hoog, de dakconstructies monumentaal. Er is met terughoudendheid gerenoveerd want de gebouwen zijn in originele staat het mooist. Wel is goed geïnvesteerd in isolatie, technische installaties, sanitair, internet en akoestiek, zodat de ruimtes voldoen aan de eisen van deze tijd en geschikt zijn voor de meest uiteenlopende evenementen.

Organisatoren kunnen bij de voorbereidingen van een evenement een beroep doen op de expertise van Watergoed en haar partners.

Strandclub

Strandclub Watergoed is speciaal geopend voor de dagrecreant. Op het strand en strandpaviljoen beleef je een heerlijke dag met een hapje en een drankje. Uiteraard staan er tal van avontuurlijke activiteiten voor je klaar!

In de maanden juli en augustus is Watergoed alle dagen van de week geopend van 10.00 uur tot sluit.

Van 1 april tot en met eind oktober zijn we van woensdag t/m zondag geopend en ben je vanaf 10:00 uur welkom!

 

TÜV Gecertificeerd

TÜV Nederland is een gerenommeerde en leidende certificatie- en inspectieinstelling in Nederland en onderdeel van de wereldwijd aanwezige TÜV Nord Groep. TÜV staat voor "Technischer Überwachungsverein".

Het TÜV geeft een onafhankelijke beoordelingen op organisatieniveau en bedrijfsprocesniveau. De onderwerpen van de dienstverlening variëren van veiligheid en kwaliteit tot en met actuele onderwerpen als milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

VEBRON Lid

De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers. Aangesloten zijn onder meer bedrijven met activiteiten in Nederland en de Ardennen, sportieve evenementenbureaus, klimcentra, organisaties met actieve reizen en agro-recreatieve bedrijven.

VeBON adviseert en ondersteunt haar leden bij het organiseren van activiteiten of bij het uitvoeren van hun bedrijf. Daarnaast is de VeBON een belangenvertegenwoordiger van de ondernemers in de buitensportbranche. Zo is zij officieel gesprekspartner voor diverse overheden, veiligheidsinstituten, sportbonden, onderwijsinstellingen, MKB en een zelfstandig onderdeel van RECRON.

 

GREEN KEY Gecertificeerd

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met du3urzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.

De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De Green Key is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.

 

Adres

Tielsestraat 129
6675 AC Valburg (GLD)

Let op: de meeste navigatiesystemen wijzen NIET naar de exacte eindbestemming als je Valburg in het systeem gebruikt (je eindigt dan op het viaduct over de A15, ga terug naar de rotonde en volg richting Herveld. We adviseren je daarom toch even deze routebeschrijving bij de hand te houden. Of het adres te koppelen aan Herveld. De locatie ligt tussen deze 2 dorpen.

Telefoon:
0488 - 410 222

Emailadres:
info@watergoed.nl