0488 - 410 444

Omnivents

Omnivents avondtuurlijk evenementenbureau is een organisatie- en adviesbureau voor sport & recreatie dat gespecialiseerd is in evenementen, buitensport en horeca. Dit is hét adres voor de organisatie van bijzondere belevenissen van alle soorten en maten! Actie en avontuur staan centraal en natuurlijk de beste kwaliteit. We presenteren hier met plezier onze speciale aanpak. Daarin streven we naar het overtreffen van jouw verwachtingen!

Omnivents is een veelzijdig bureau dat kan bogen op jarenlange ervaring. Op een zeer betrokken en betrouwbare manier organiseren we sinds 2003 ruim 800 evenementen per jaar voor groepen van 10 tot 2000 personen. Klantgerichtheid staat bij ons voorop. Jij maakt een keuze uit diverse activiteiten en de mooiste locaties in binnen- en buitenland, wij maken er een sport van evenementen te organiseren zoals jij ze hebben wilt! Een deskundig team van enthousiaste medewerkers is je graag het hele jaar van dienst. Door gebruik van eigen materialen en een interne opleiding wordt de kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd. De procedures volgens het VeBON keurmerk met TüV-certificaat zorgen voor een veilige en milieuvriendelijke organisatie van de evenementen.

Contact met Omnivents

Joost Frijlink

Joost Frijlink

Directeur, Joost@omnivents.nl

Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekkere wijn op zaterdagavond en ook van een lekker wedstrijdje hockey op zondagochtend. Een moeilijke combinatie dus!

Sanne Krijnen

Sanne Krijnen

Accountmanager, Sanne@omnivents.nl

Sanne is al sinds april 2006 actief als oproep instructeur bij Omnivents, gedurende zijn carrière werd de liefde voor Omnivents als maar groter. Deze liefde werd beantwoord met een functie binnen de Sales als Accountmanager en zoals bij elke liefde gaat Sanne door het vuur om de verwachtingen te overtreffen!

Sander de Wilde

Sander de Wilde

Accountmanager, Sander@omnivents.nl

Sander is sinds augustus 2011 werkzaam als accountmanager bij Omnivents en zorgt voor een perfecte afstemming van jouw wensen en voor de organisatie van uw evenement. Als er golven zijn ligt Sander het liefst met zijn surfplank in de Noordzee of in een verre warme oceaan. Ook houdt hij van gitaar spelen en is het zijn ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen door ervaring en studie, nu is hij bezig met NIMA B.

Adres

Tielsestraat 129
6675 AC Valburg (GLD)

Let op: de meeste navigatiesystemen wijzen NIET naar de exacte eindbestemming als je Valburg in het systeem gebruikt (je eindigt dan op het viaduct over de A15, ga terug naar de rotonde en volg richting Herveld. We adviseren je daarom toch even deze routebeschrijving bij de hand te houden. Of het adres te koppelen aan Herveld. De locatie ligt tussen deze 2 dorpen.

Telefoon:
0488 - 410 444

Emailadres:
info@omnivents.nl