0488 - 410 444

De Timberbridge

Je mobiele off road 4x4 parcours!

Watergoed beschikt voor externe evenementen, terreinauto presentaties en demonstraties over een kant en klaar 4x4 parcours.

Deze houten brug, een mobiele adrenalinekick, staand op vrachtwagentrailers, zijn respectievelijk 3 en 4 meter hoog, en 18 meter lang. De brug is geschikt voor de meeste types "echte" terreinauto's, waarbij de aanwezigheid van een lage gearing eigenlijk wel een must have is. De haalbaarheid is dan afhankelijk van de aan en afloophoeken van de auto en de bodemvrijheid.

De zeer steile hellingshoek van 45 ̊ maakt de klim en afdaling erg spannend! De side slope heeft een hellingshoek van 35 ̊, zweethandjes gegarandeerd! Het geheel kan worden aangekleed met vlaggen van uw organisatie.

De brug is natuurlijk in te zetten bij evenementen met Land Rovers. Hierbij rijden, in verband met de veiligheid, altijd de instructeurs van Omnivents. Ook is het natuurlijk mogelijk om de brug in te zetten voor andere auto's (diverse merken). Wij adviseren daarbij gebruik te maken van onze instructeurs. Onze representatieve instructeurs zijn daarbij altijd geheel op de hoogte van het te gebruiken voertuig en staan die dag geheel ter beschikking voor de promotie van uw merk.